logo campings aan het water trans

Vissen vanaf de camping

campingsaanhetwater vissen

Steeds meer mensen gaan vissen op vakantie. De afgelopen jaren nam het aantal vissende vakantiegangers opnieuw toe. Vooral in landen als Frankrijk, Italië, Noorwegen, Ierland, Engeland en Duitsland is vissen tijdens de vakantie zeer populair. Ook in Nederland steeg in 2020 het aantal vissers sterk. Campingsaanhetwater.nl heeft een partnership met de website: www.vissenenvakantie.nl 

Kamperen en vissen

Het internet en met name Google is natuurlijk een supermiddel om een goede (familie)camping te vinden met vismogelijkheden. Het aantal campings met vismogelijkheden is groot en ook in Nederland zie je dat er steeds meer visvijvers gegraven worden bij campings.  

Betaalwateren

Steeds populairder worden de zgn betaalwateren. Viswateren waar je tegen betaling een aantal dagen een stek kunt boeken. Betaalwateren zijn zo populair geworden omdat ze vaak goed gestocked zijn met (zware) vis en er duidelijke regelementen zijn waarbij de veiligheid wordt gegarandeerd. Op onze partnersite www.vissenenvakantie.nl treft u een groot aantal van de betaalwateren in frankrijk. Voor betaalwateren in andere landen zoals bijvoorbeeld Duitsland verwijzen we u graag naar deze website. 

Visreizen

Het aantal bedrijven dat zich speciaal gericht heeft op visreizen is ook de afgelopen jaren weer toegenomen. In de speciale rubriek visreizen en aanbieders op www.vissenenvakantie.nl treft u er veel meer informatie over.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl