logo campings aan het water trans

ANWB campings aan een meer

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

Welke camping aan een meer kunnen we momenteel wél naartoe? Op onze website hebben we een overzicht gemaakt van ANWB Campings aan het water (aan een meer) Dit is een selectie van campings die momenteel (25-06-2021) wel te boeken zijn via de website. Welke campings dat zijn? Bekijk ze hier!

Reisadvies

Het wordt de komende weken spannend voor vakantiegangers die naar het buitenland willen reizen. Het is verstandig om van tevoren goed te kijken op de website van de overheid:  www.wijsopreis.nl Reis alleen naar landen met een groen of geel reisadvies. Naar welk land u ook gaat, u kunt er te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. Ook kan de situatie in een land snel veranderen. Houd daarom altijd het reisadvies in de gaten.

Lees meer

Ga Suppen op vakantie!

suppen kajakken

Suppen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als watersport en suppen is een goede workout voor je lichaam en geest. Suppen is ook ontzettend goed voor je core stability. Omdat je constant je balans aan het zoeken bent, gebruik je wel bijna 90% van je spieren.

Lees meer

Sunshine Group neemt De Waard Tenten over

Bron: bd.nl De Waard Tenten en de zakelijke activiteiten van Vrijbuiter zijn overgenomen door de Sunshine Group uit Doetinchem. Begin augustus ging moederbedrijf de Vrijbuiter failliet waarmee een einde leek te komen aan de roemrijke historie van De Waard, het tentenmerk dat groot werd vanuit Uden. Lees verder

Beter Duits praten op vakantie

alexandra kochDuitsland is als vakantieland populair bij de Nederlanders. Duits spreken is voor veel vakantiegangers dan ook vanzelfsprekend. Toch zouden veel Nederlanders graag nog makkelijker Duits willen praten en dat kan....

Lees meer

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl