logo campings aan het water trans

Camping Waddenzee

3.5/5 Waardering (6 beoordelingen)

Beleef uw ideale vakantie op Camping Waddenzee. Een gemoedelijke en gezellige camping, waar u back to basic kunt gaan en heerlijk kan genieten van de natuur of juist kan genieten van de luxe van een vaste gasaansluiting en WiFi. Op Camping Waddenzee in Noord-Holland kan het echt allemaal!

Voor iedereen is er wel wat te beleven op Camping Waddenzee. Voor de kids is er bijvoorbeeld een mooie speeltuin, een pannakooi, een voetbalveld voor alle kleine Messi’s en een jeugdhonk. Ook is er een gezellige kinderdisco en vergeet vooral de bingo niet! Niet alleen de kleintjes kunnen hier genieten, maar ook de volwassenen. U kunt bijvoorbeeld een prachtige wandeling door het bijzondere natuurgebied in de streek of op dé ideale locatie watersporten.

Wat Camping Waddenzee uniek maakt, is dat ze u alle gemakken aanbieden, maar wel op een verantwoorde manier. Camping Waddenzee is namelijk een heuse Eco-camping. Zo wordt de stroom bijvoorbeeld opgewekt door moderene zonnepanelen en zonnecollectoren verwarmen het water.

Voor een unieke ervaring op een prachtige locatie in de natuur, waar ook nog eens bewust met het milieu wordt omgegaan, bent u bij Camping Waddenzee op de juiste plaats.

 

Adres

  • Street: Westerlanderweg 43
  • Postcode: 1778 KL Westerland
  • Plaats: Westerland

Contact

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenenvakantie.nl