logo campings aan het water trans

Attentie

Cache not writable please update the file permissions! (/home/campingswa/domains/campingsaanhetwater.nl/public_html/cache/com_zoo/geocode_cache)

Camping Lauwersoog

3.4/5 Waardering (8 beoordelingen)

Camping Lauwersoog is een camping gelegen direct aan het water inclusief een jachthaven. Camping Lauwersoog en watersport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Deze camping aan het water heeft speciale strandplaatsen op het veld ‘De Babbelaar’. Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor surfers en zeilers met een kleine zeilboot.

Vanaf bijna elke plek ziet u de dynamiek op het water. Een perfect kampeerveld voor de actieve kampeerder. Dit open veld is licht glooiend, voorzien van alle comfortvoorzieningen als water, stroom, afvoer en kabeltelevisie. Op dit veld zijn boot en surftrailers naast uw kampeermiddel toegestaan, uw auto parkeert u op de parkeerstroken.

Camping aan waddenzee en Lauwersmeer

Dankzij de ligging van camping Lauwersoog aan de Waddenzee en het Lauwersmeer heeft u alle vrijheid in uw keuze. Met een kano bevaart u ongestoord waterwegen waar door de prachtige natuur.

In uw zeilboot zoekt u grote wateren op om de wind vrij spel te geven. In een motorbootje ervaart u met relatief weinig inspanning de prachtige waterrijke omgeving van Lauwersmeer.

Contact

Op de kaart

Reacties (2)

 • Anoniem

  Anoniem

  26 juli 2017 op 15:37 |
  Yoga

  antwoord

  Uw reactie is in afwachting van moderatie.
 • Fam. Venema

  Fam. Venema

  27 augustus 2017 op 17:39 |
  Mooie natuurlijke camping aan het NP Lauwersmeer, echte familie camping. Veel diversiteit in plaatsen, heel goed restaurant met terras aan het water/museumhaven. Prachtige speeltuin voor de kinderen, vriendelijk personeel en vooral leuke actieve buitenmensen. Goede sfeer, er wordt genoeg georganiseerd, maar je kunt er ook heerlijk genieten van de natuurlijke omgeving. Wadlopen, wandelen, fietsen, kanoën, zeilen, surfen, fotograferen, vogelrijk... Groningen is een 50 min. met de auto, goed bereikbaar met bus (voor de camping), verder genoeg leuke dorpjes in de omgeving. Aanrader is het bijbehorende Paviljoen aan de Waddenzee, De Voormalige Noorman, waar je verse vis kunt eten met uitzicht op het wad. Fantastische plek voor een vakantie in eigen land.

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid