logo campings aan het water trans

Camping Eldorado Mook

3.6/5 Waardering (29 beoordelingen)

Camping Eldorado is een camping aan het water. De gezinscamping is gelegen aan de Mookerplas. Camping Eldorado heeft zowel passantenplaatsen als seizoensplaatsen.

De passantenplaatsen zijn voorzien van elektra- en wateraansluitingen. De seizoensplaatsen zijn voorzien van elektra-, water-, riolering- en CAI-aansluitingen. Tevens kunt u op de gehele camping gebruik maken van WiFi.

Over het campingterrein verdeeld zijn drie schone en verwarmde sanitairgebouwen. Komt u met de camper? Op één van de mooiste plekjes aan de Mookerplas, direct aan het water, zijn speciale camperplaatsen. Compleet met WiFi, stroom, water en eigen sanitaire voorzieningen.

Het campingterrein
Langs de oever liggen steigers voor de boten van de campinggasten. Campinggasten kunnen uiteraard ook terecht bij het restaurant in de jachthaven met spectaculair uitzicht over de Mookerplas.

De omgeving
Zowel op als langs het water van de Mookerplas is van alles te doen. Van allerlei eigentijdse vormen van watersport tot een rustig middagje vissen. Camping Eldorado is bovendien een prima vertrekpunt naar attracties als De Kasteeltuinen in Arcen, Toverland, het Openluchtmuseum en het Afrika Museum.
Camping Eldorado behoort tot de grotere campings aan het water.

Contact

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid