logo campings aan het water trans

Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Camping Anna Friso

3.4/5 Waardering (25 beoordelingen)

camping Anna Friso

Uniek gelegen op één van de mooiste locaties van Noord-Beveland ligt de strandcamping Anna-Friso. Camping Anna Friso ligt aan de voet van het nationaal Park Oosterschelde in de gelijknamige Anna-Frisopolder. Deze mooie gezellige camping ligt ook pal aan het water.
Camping Anna Friso heeft ruime staanplaatsen en is een echte familiecamping aan zee, waar zowel ouderen als gezinnen met kinderen zich uitstekend thuis zullen voelen gedurende korte of langere tijd.

Camping Anna Friso heeft de vakantieganger heel wat te bieden: een avondwandeling langs het Banjaard-strand met de ondergaande zon op de achtergrond, fietsen door het Zeeuwse landschap, een hengeltje uitgooien in het zilte nat (en mochten de vissen niet bijten: er is een viswinkel op loopafstand).

Natuurlijk zijn er ook genoeg leuke dingen te doen voor de kids: er is een mooie speeltuin op de camping, er is een kidsclub in het hoogseizoen, er zijn voor de sporters een voetbal en volleybalveld, je kan crossen met een skelter over de camping en de lieve en stoere mascotte Sem komt ook vaak langs. En vriendjes maken op de camping is zo gebeurt met al die gezellige gasten op de camping


In het hoogseizoen heeft de camping een speciaal animatieteam die voor allerlei leeftijden activiteiten organiseert; je kan knutselen, sporten en spelletjes spelen.


Zin in een hapje? Camping Anna Friso heeft haar eigen eetcafé genaamd de strandhoek. Daar kan je een heerlijk hapje eten.
Ook heeft Camping Anna Friso een mooi privé-strand waar je heerlijk kan zwemmen. Ook kan je er prima vissen.


De campingplekken zijn mooi ruim en hebben een terras ook zijn ze aangesloten op water en rioolaansluiting en zijn ze voorzien van stroom (10 amp.)


Kortom uw vakantieplezier begint op camping Anna-Friso. Van Pasen tot november bent u daar van harte welkom!

 

Contact

Op de kaart

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid