logo campings aan het water trans

L'Hippocampe

3.4/5 Waardering (8 beoordelingen)

Camping L'Hippocampe ligt direkt aan een mooi, groot meer, een beschermd natuurgebied voor vogels. Hier kunt u vissen, waterfietsen en kanovaren. Op de camping zijn 2 buitenzwembaden met 5 grote waterglijbanen.

Op camping L'Hippocampe is er altijd wat te beleven voor jong en oud. Het animatieteam zorgt voor ontspanning en activiteiten zoals sport en spel, shows en spektakels, thema-avonden, cabaret en karaoke.
In de kelder van de camping is een geluidsvrije discotheek aanwezig voor de wat oudere jeugd.
Camping L'Hippocampe ligt tussen de bergen in de Haute Provence. In de directie omgeving is van alles te doen. Je kunt er raften, bergbeklimmen, zweefvliegen, wandelen en fietsen.

Ook een bezoek aan het plaatsje Volonne en Sisteron mag niet ontbreken!

Contact

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Campings aan het water in Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooie camping aan het water in Frankrijk ? Op www.campingsaanhetwater.nl treft u de mooiste en beste campings direct gelegen aan het water.

camping aan strand frankrijk

Campings aan Zee in Frankrijk

camping aan het water frankrijkFrankrijk kent zeer veel campings die vrijwel direct gelegen zijn aan zee. Er zijn een groot aantal regio's in Frankrijk met campings aan zee. Zeer populair bij de badgasten is natuurlijk de Cote d'Azur maar ook Bretangne scoort hoog op de lijst met Campings aan zee.

Campings aan een meer in Frankrijk

Frankrijk is ook het land van de grote meren. Wat te denken van Lac du Der, Lac de Serre Poncon, Lac Annecy het vermaarde Lac st Croix of Lac de Vouglans. Al deze meren hebben meerdere campings direct aan het meer. Frankrijk kent ook zeer vele kleinere (maar ook grote) meren met zeer veel campings aan het meer.

Campings aan de rivier in Frankrijk

De Lot is wel zo'n beetje de meest populaire rivier als campingbestemming in Frankrijk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden, wat te denken van de Moselle, de Seine of de Saone.... of misschien een kleinere rivier op heel heel mooi plekje ? Het kan allemaal in Frankrijk.

Partners

Ben je een visser en wil je meer weten over vissen op vakantie, kijk dan eens op één van onze partnersites.

www.betaalwaterfrankrijk.nl
www.vissenopvakantie.nl
www.viscampings.nl
www.betaalwaterduitsland.nl
www.nachtvissen.nl
www.vissenenvakantie.nl 

Camping It Wiid